Even voorstellen.

De leiding is in handen van dirigent Bert Visser; op de piano begeleid door Hans Cok.

Bert Visser

Geboren in Den Haag in 1963 is hij al op heel jonge leeftijd begonnen met orgel spelen.

Na enkele jaren aan de Technische Universiteit te Delft te hebben gestudeerd, heeft hij via staatsexamens de diploma’s Orgel, Piano en Koordirectie gehaald.

Hij is als organist sinds 1989 verbonden aan de Chr. Geref. Maranathakerk te ’s-Gravenzande.
In ’s-Gravenzande heeft hij een kinder- en een jeugdkoor onder zijn hoede en hij geeft privé orgel-, piano- en keyboardlessen.
Momenteel is hij de vast dirigent van het Vrije Tijds Koor.
Als dirigent is hij verder verbonden aan:

Hans Cok

Hij volgde zijn muzieklessen bij Kees van Eersel en daarna aan het Rotterdams conservatorium bij Jet Dubbeldam(orgel) en Theo Loevendi(compositie). Na het behalen van de onderwijs-akte B en het diploma U.M. is hij werkzaam geweest als cantororganist in de Kloosterkerk te Den Haag, als begeleider van diverse koren en als dirigent in de regio Rotterdam. Daarnaast is hij als docent toetsen verbonden aan ToBe.

Sinds zijn jeugd en studiejaren heeft hij geschreven voor zang en piano, orgelwerken, koorwerken waaronder de Koraalfantasie over Psalm 46 voor mannenkoor en orkest (1997); 7 liederen op een thema over Hooglied (2001), en de Passion (2006). Verder schreef hij The Throne voor koor, soli, orkest en orgel, ditmaal gebaseerd op teksten uit het boek Openbaring.